Dit zijn de winnaars!

De winnaars van de Wijkse OndernemersPrijs 2019

Wijk bij Duurstede, 7 februari 2019: Donderdag 7 februari 2019 stond, onder de noemer Wijk in Bedrijf, geheel in het teken van ondernemerschap binnen de gemeente Wijk bij Duurstede. Leerlingen van het Revius Wijk gaven presentaties van hun stages, ondernemers presenteerden zich op een interactieve BedrijfsBeurs én voor de derde keer werd de Wijkse OndernemersPrijs uitgereikt aan ondernemers uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede.

Winnaar Winkelier van het jaar 2019

De prijs voor de Winkelier van het jaar 2019 ging naar Slagerij Zumbrink uit Cothen . De andere 2 genomineerden in deze categorie waren Linsey's Visspeciaalzaak en Thuys in Wijk.

Winnaar Onderneming < 5 fte van het jaar 2019

In de categorie Onderneming van het jaar 2019 (voor bedrijven met minder dan 5 fte. in dienst) kreeg Den Hoed Creatie en Print de eerste prijs uit handen van juryvoorzitter Tjapko Poppens. De andere 2 genomineerden waren Flair Design en B&B De Nachtdijk..

Winnaar Onderneming > 5 fte van het jaar 2019

In de categorie Onderneming van het jaar 2019 (voor bedrijven met meer dan 5 fte. in dienst) won PPC de eerste prijs. De andere 2 genomineerden waren Van Vliet Kastanjehout en van der Sijs Techniek en Automatisering.