Welkom bezoeker

Wijk in Bedrijf is er voor jou! Het is hét evenement waarbij je met heel veel bedrijven uit de gemeente Wijk bij Duurstede kunt kennismaken. Of je nu gewoon interesse hebt in wat Wijk bij Duurstede te bieden heeft, een baan zoekt of gewoon eens met andere ondenemers van gedachten wilt wisselen.

Kom jij kennismaken met ondernemend Wijk bij Duurstede?

In het Revius Wijk zullen exposanten, allemaal ondernemers uit de gemeente Wijk bij Duurstede, je een kijkje laten nemen in hun bedrijf. Dat doen ze niet door een saaie stand, maar door je actief te betrekken bij wat hun bedrijf doet of kan. Er zijn dus allerlei activiteiten die jouw bezoek tot een beleving maken. 

Bedrijfscategoriën:

 • Meat & Eat 
  De centrale hal van het Revius Wijk wordt omgetoverd tot ontmoetingsplek waar lekkere hapjes en drankjes van locale bedrijven verkrijgbaar zijn.
 • Techniek
  Hier vind je alle bedrijven die met techniek te maken hebben. 
 • Groen
  De plek voor bedrijven die werken in of met groen.
 • Economie
  Alles op het gebied van economie. 
 • Zorg en Welzijn
  Bedrijven met producten en diensten die maatschappelijk verantwoord ondernemen en zorg als doel hebben, zoals zonnepanelen, verpleging, fysiotherapie vind je in deze categorie.

Gratis toegang

Het mooie is, dat de toegang gratis is. En iedereen is van harte welkom. We adviseren om op de fiets te komen omdat het aantal parkeerplaatsen in de buurt van het Revius beperkt is.

Aanmelden

Het is niet nodig om je aan te melden. Kom gewoon gezellig langs!