Exposanten

De BedrijfsBeurs is de ontmoetingsplek voor jou, als ondernemer in de gemeente Wijk bij Duurstede, om in contact te komen met de inwoners. Zo kun je je naamsbekendheid vergroten en je producten en diensten onder de aandacht brengen. Ook als je tijdelijk of vast personeel zoekt, is dit de uitgelezen kans om met je potentiële nieuwe medewerker in contact te treden. Ben je niet regionaal georiënteerd? Geen nood. De BedrijfsBeurs biedt je de ultieme gelegenheid om je relaties te laten zien wat je in huis hebt. Dat doe je in de bijzondere ambiance die de BedrijfsBeurs biedt.

Interactieve beurs

Standaard beurzen zijn verleden tijd. Er moet voor bezoekers iets te beleven zijn. Vandaar dat het concept van de BedrijfsBeurs interactief is. Elke exposant biedt de bezoeker een belevenis. Dit kan zijn in de vorm van een demonstratie, workshop, lezing of interactieve activiteit.

VIP Plein

Speciaal voor alle bedrijven met een VIP Sponsor Pakket richten we speciale VIP plaatsen in op het centrale plein. Je krijgt de beste plek om je commerciële doelstellingen te vergroten en je eigen relaties en/of personeel in het zonnetje te zetten.

Iedere ondernemer is welkom

Op de BedrijfsBeurs is elke exposant welkom. De enige voorwaarde is dat je ondernemer in de gemeente Wijk bij Duurstede bent. Om het eenvoudiger te maken zijn er categoriën gedefinieerd.

  • Meat & Eat 
  • Techniek
  • Groen
  • Economie
  • Zorg en Welzijn

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden exposanten

Aanmelden

Schrijf je hier in.

Wijk in Bedrijf zal na je inschrijving spoedig contact met je opnemen om de verschillende deelnamepakketten te bespreken.